Градински център "Компас-Флора",


Бургас е официално открит на 18 ноември 2007 г., на площ от 10 дка. Ние предлагаме голямо видово разнообразие от декоративна растителност от България и Италия.
Извършваме ландшафтно проектиране, озеленяване, поддръжка на зелени площи.

Ние разполагаме разполагаме с голямо видово разнообразие от декоративна растителност – иглолистни, широколистни, храсти, цветя.
Градински център “Компас-Флора” предлага директен внос на едроразмерна егзотична Италианска растителност, която ще окаже желания ефект в озеленяването на Вашата градина – една напълно завършена градина за отмора и релаксиране. Посетете градинския център за да изберете най-доброто за Вашата градина.
Растителността се внася от северна част на Италия, от географски район, близък до този на България, т.е. декоративната растителност може да се отглежда безпроблемно на територията на нашата страна.
Също така растителността е в контейнери (саксии) и може през всеки един сезон на годината да бъде използвана за озеленяване на градини.

 

Градински център “Компас-Флора” предоставя на своите настоящи и бъдещи клиенти, възможността да заплащат декоративна растителност посредством ПОС терминал.

ПОС терминала на  Societe Generale Expressbank приема:

cards.fw

  • карти с магнитна лента
  • карти с чип
  • безконтактни карти

на VISA ELECTRON, VISA, VPAY, MasterCard, Maestro, trans.card